Platsunik mat
![](/images/18.521ad67d1900c6f198f4fae6/1719399604418/SkedviBr%C3%B6d_RiinaMyrsell_Smaka-Sverige_770.jpg)
Välkommen på en digital lunchföreläsning där du får inspiration kring hur det platsunika kan bidra till att utveckla både livsmedelsproduktion och besöksmål.
Föreläsare är Riina Myrsell – Skedvi Bröd. Riina är sedan 2019 verksamhetsansvarig för Skedvi Bröd (knäckebrödsbageriet). Hon har arbetat med att ansöka om en skyddad geografisk beteckning till brödet och varit en del av arbetet med sammanslagning av varumärken 2021. Vid sammanslagningen uttalade Skedvi Bröd att de ska bli ”Sveriges nästa matdestination”.
Målgrupp
Föreläsniningen riktar sig till blivande eller befintliga företagare inom livsmedelsproduktion, förädling och turism på landsbygden i Dalarna eller Gävleborgs län.
Lunchföreläsningar 2024
Under 2024 ordnar Länsstyrelserna i Dalarna och Gävleborg en kunskapsbuffé i form av lunchföreläsningar som ska ge inspiration till dig som är företagare inom mat och turism. Du kan delta på alla tillfällen eller plocka de föreläsningar som passar bäst. Vi har med oss en fantastisk skara av kunniga och inspirerande föreläsare. Alla föreläsningar är digitala, under lunchtid och kostnadsfria.
Fler föreläsningar
Anmäl dig till föreläsningarna via länkarna:
28 augusti – Förnya din matlagning med vilda växter, Nanna Borchert
Ytterligare tillfällen och möjlighet till anmälan kommer inom kort i länsstyrelsens kalender.
Varmt välkomna!
- Var:
- Digitalt. Teams-länk skickas till deltagarna efter sista anmälningsdag.
- Kostnad:
- Deltagandet är kostnadsfritt.
- Sista anmälningsdag:
- 08 okt 2024
Anmäl dig
Det är viktigt att du fyller i en giltig e-postadress för att du ska få en bekräftelse på din anmälan. Om du saknar bekräftelse per e-post är du inte anmäld.
![Eu-logotype](/images/18.1e7ecebf1900c619ee552333/1719316508355/EU%20-%20Europa%20investerar%20i%20landsbygden33.jpg)